Virsioni a àuta risuluzzioni(File SVG, diminzioni numinali 892 × 1 337 pixel, grannizza dû file: 259 KB)

Stu file veni di Wikimedia Commons e purrìa èssiri adupiratu di àutri pruggetti. Appressu veni ammustrata la discrizioni prisenti ntâ sò pàggina di discrizzioni.

Discrizzioni

Discrizzioni
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
Data
Fonti Original or elements in public domini & Òpira propia
Auturi Macondo
Pirmissu
(Riutilizzari stu file)
Òpira propia

Licenza

Io, detentore del copyright su quest'opera, dichiaro di pubblicarla con la seguente licenza:
w:it:Creative Commons
attribbuzzioni sparti â stissa manera
Sî lìbbiru:
  • di cunnivìdiri – di cupiari, diffùnniri e trasmèttiri st'òpira
  • di canciari – d'adattari l'òpira
Sutta ê siguenti cunnizzioni:
  • attribbuzzioni – Hai a dari attribbuzzioni di l'òpira â manera spicificata dû sò auturi o dû titulari dâ licenza (pirò no a na manera chi pò fari pinzari chi iddi sustèninu o a tìa o lu tò utilizzu dâ sò òpira)
  • sparti â stissa manera – Si canci, trasformi, o sfrutti st'òpira comu puntu di partenza, poi diffùnniri l'òpira chi nni risurta sulamenti sutta â stissa licenza di chista o puru una sìmili.
Insignia Nta sta mmàggini è ammustrata na bannera, nu stemma, un siggillu o quarchi àutra nzigna. L'usu di sti sìmmuli è suggettu a ristrizzioni nta diversi paisi. Sti ristrizzioni sunnu nnipinnenti dô status dô copyright.

Stu tag nun ìnnica lu status dô copyright o la fonti dô file. Lu tag di copyright e la fonti hannu a èssiri quinni nnicati. Talìa Commons:Licenzi pi chiossai nfurmazzioni.

Didascalie

Aggiungi una brevissima spiegazione di ciò che questo file rappresenta
Stemma di Valencia (capitale della Comunità Valenciana)

Elementi ritratti in questo file

raffigura talianu

Valore sconosciuto senza un elemento Wikidata

tipo di file talianu

image/svg+xml

Cronoluggìa dû file

Fari clic supra un gruppu data/ura pi vìdiri lu file comu si prisintava ntô mumentu nnicatu.

Data/UraMiniaturaDiminsioniUtentiOggettu
currenti12:02, 24 aus 2019Miniatura di la virsioni dû 12:02, 24 aus 2019892 × 1 337 (259 KB)Macondocolors
09:47, 4 aus 2019Miniatura di la virsioni dû 09:47, 4 aus 2019892 × 1 337 (259 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Li pàggini siquenti richiàmanu sta mmàggini:

Utilizzu glubbali dû file

Puru li wiki appressu ùsanu stu file:

Talìa l'utilizzu glubbali di stu file.

Metadati